Päiväkoti Aida

Tervetuloa tutustumaan idylliseen luontopäiväkoti Aidaan, meidän päiväkotiimme! Voit tutustua toimintaamme myös Instagram-sivuillamme #norlandiaaida.

Päiväkoti Aida sijaitsee vehreässä Veräjämäessä hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Järjestämme lapsillemme hoitoa arkisin klo 7-17.

Aidassa meille on tärkeää lapsen yksilöllisyys ja turvallisuus. Pienessä päiväkodissamme on kodinomainen tunnelma ja lämmin syli tarjolla sitä tarvitseville. Aidassa toimii 2 lapsiryhmää: alle 3-vuotiaiden ja yli 3-vuotiaiden. Olemme kodikas pikku yksikkö.

Luontopäiväkoti Aidassa varhaiskasvatuksen painotus on lapsen positiivisen luontosuhteen kehittymisessä ja kestävään elämäntapaan ohjaamisessa ja oppimisessa. Retkeilemme lähiympäristöön viikoittain: metsään, puistoon, pikkukoskelle. Vietämme aikaa ulkona säällä kuin säällä, toki reilummat sateet ja pakkaset huomioiden. Teemme myös kävelyretkiä lähiympäristössä. Havainnoimme ja opettelemme kunnioittamaan luontoa yhdessä lasten kanssa. 

Toteutamme laadukasta varhaiskasvatusta pienryhmissä lasten toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Teemme tiivistä yhteistyötä myös vanhempien kanssa ja toiveenne ovat meille tärkeitä.

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin toiminnastamme sekä otan vastaan hoitopaikkahakemuksia myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Ystävällisin terveisin

päiväkodinjohtaja Markus Kauppinen

010-4114796

markus.kauppinen@norlandia.com